Începe înscrierea la Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia

  • 01 Februarie 17:00
Începe înscrierea la Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță despre lansarea de către Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia a concursului pentru Programul de Burse pentru anul academic 202 -2024, transmite IPN.

Concursul este destinat elevilor din statele Parteneriatului Estic – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina – cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani.

În urma concursului vor fi selectați până la 20 de elevi care vor primi o bursă completă. Procesul de aplicare pentru admitere la studii este deschis până pe data de 16 martie 2023.

Detalii, inclusiv formularul de înscriere, pot fi consultate pe pagina web a Școlii Europene a Parteneriatului Estic (PaE): www.eapeuropeanschool.eu. De asemenea, informații suplimentare pot fi solicitate pe adresa de email: [email protected]eapeuropeanschool.eu sau tel:+ 995 577 393999.

Școala Europeană a Parteneriatului Estic a fost înființată în anul 2018 la Tbilisi, Georgia, ca parte a eforturilor Uniunii Europene și ale țărilor partenere de a consolida oportunitățile educaționale pentru elevii din cele șase state.

În ultimii trei ani, 17 elevi din Republica Moldova au absolvit Școala Europeană. Anul acesta urmează să absolvească 5 elevi moldoveni care au fost înmatriculați în 2021.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:3,6 m/s
Fri
6
Sat
11
Sun
11
Mon
6
Tue
1
Arhivă Radio Chișinău