Începând de astăzi și până pe 22 mai traficul rutier va fi suspendat parțial în PMAN

  • 20 Mai 2023 13:30
Începând de astăzi și până pe 22 mai traficul rutier va fi suspendat parțial în PMAN

Circulația transportului pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe porțiunea dintre strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni și strada Pușkin este suspendată, începând de astăzi și până pe 22 mai, ora 06:00. Potrivit autorităților locale, măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea duminică a Adunării Naționale „Moldova Europeană”. Astfel, în această perioadă, transportul public, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente, scrie Radio Chișinău.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22 vor circula pe str. București (tur-retur), iar ruta nr. 34: spre Centru – pe str. București, iar spre Trușeni – pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. București.

Totodată, spre sectorul Botanica și Râșcani, autobuzele de pe rutele nr. 9, 26 și 46, vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. La fel, autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe străzile Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sectorul Buiucani, autobuzele de pe rutele nr. 9, 11 și 46 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău