Începând de astăzi, locuitorii orașului Codru au la dispoziție o nouă rută de autobuz

  • 25 Septembrie 2023 12:33
Începând de astăzi, locuitorii orașului Codru au la dispoziție o nouă rută de autobuz

Începând de astăzi, locuitorii orașului Codru au la dispoziție o nouă rută de autobuz, numărul 15. Din Chișinău, unitățile de transport vor porni de pe strada Academiei, iar în orașul Codru capul de linie va fi pe strada Potârnichii, transmite IPN.

Parcul Urban de Autobuze precizează că decizia de a lansa o nouă rută de autobuz spre Codru a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din această localitate cu transport public municipal.

Autobuzul va circula în raza orașului Chișinău de pe strada Academiei, șoseaua Hâncești, strada Miorița, în raza orașului Codru, de pe strada Drumul Schinoasei, strada Potârnichii (intersecție cu strada Sfânta Maria). Retur – în raza orașului Codru, de pe strada Potârnichii (intersecție cu strada Sfânta Maria), strada Drumul Schinoasei, strada Gheorghe Asachi, strada Academiei.

Stația terminus se stabilește pe strada Potârnichii intersecție cu strada Sfânta Maria.

Specialiștii se fac ultimele ajustări la orar, pentru că mulți localnici au cerut ca ultima rută, cea de seară, să fie pentru o oră mai târzie.

În orașul Codru mai este și ruta nr.9 de autobuz, dar care are un alt traseu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău