Incendiu pe strada Pietrarilor din Chișinău, soldat cu trei decese. O a patra persoană a fost salvată de pompieri

  • 28 Aprilie 2023 10:43
Incendiu pe strada Pietrarilor din Chișinău, soldat cu trei decese. O a patra persoană a fost salvată de pompieri

În seara zilei de 27 aprilie pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu care a izbucnit pe strada Pietrarilor nr. 8 din municipiul Chișinău, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:13. Potrivit primelor informații înregistrate, a fost observată flacără deschisă de la etajul 7 a unui bloc de locuit.

La fața locului au intervenit 5 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că un apartament cu două odăi este cuprins de flăcări.

În timpul intervenției salvatorii au depistat cadavrele carbonizate a 3 persoane, a căror identitate urmează a fi stabilită.

Totodată, pompierii au evacuat din interiorul apartamentului o persoană, care a primit intoxicație cu monoxid de carbon. Aceasta a fost preluată de Serviciul asistență medicală urgentă pentru îngrijiri de rigoare.

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului către ora 21:54 și lichidarea completă la ora 22:34. În urma incendiului au fost distruse mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
28,29
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:4,12 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău