Incendiu pe strada Ginta Latină din Chișinău. Un bărbat a scăpat cu viață datorită intervenției pompierilor

  • 18 Aprilie 11:18
Incendiu pe strada Ginta Latină din Chișinău. Un bărbat a scăpat cu viață datorită intervenției pompierilor

Un bărbat a fost salvat de pompieri în urma unui incendiu produs într-un apartament de pe strada Ginta Latină 1/1 din municipiul Chișinău.

 
Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 17 aprilie 2024, la ora 21:53. Potrivit primelor informații, de la etajul superior al unui bloc de locuit cu 5 nivele a fost observată flacără deschisă, transmite un comunicat al IGSU.
 
Pentru lichidarea incendiului, au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate la balconul locuinței, cu suprafața de 6 metri pătrați.
 
În timpul intervenției, pompierii au salvat din interiorul apartamentului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a suferit o intoxicație ușoară cu monoxid de carbon. Persoana a fost preluată de medici și transportată la spitalul municipal „Sfânta Treime”.
 
Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 22:07 și lichidarea completă la ora 22:25. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:7,2 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău