Incendiu la un bloc de locuit de pe strada Ciuflea din capitală. Șase echipaje de pompieri au intervenit la fața locului

  • 23 Iunie 2021 12:11
Incendiu la un bloc de locuit de pe strada Ciuflea din capitală. Șase echipaje de pompieri au intervenit la fața locului

Pompierii IGSU din municipiul Chișinău au intervenit, în această dimineață, la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ  pe strada  Ciuflea 1 A din capitală.

Serviciul 112 a recepționat apelul la ora 11:19. Potrivit primelor informații înregistrate, flăcările au fost observate la etajele superioare ale unui bloc nou de locuit. La fața locului imediat au fost îndreptate 6 echipaje de intervenție inclusiv și o autoscară. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins căptușeala exterioară între etajele 2-12 a clădirii.

În timpul intervenției salvatorii au evacuat două familii pentru a preveni intoxicarea acestora cu produsele de ardere. Din primele informații focul nu a afectat locuințele din interior. Victime nu au fost raportate. La moment, echipele de intervenție continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău