Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din municipiul Chișinău. Patru echipaje de salvatori și pompieri au participat la lichidarea acestuia

  • 14 Noiembrie 2022 13:20
Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din municipiul Chișinău. Patru echipaje de salvatori și pompieri au participat la lichidarea acestuia

Pompierii au avut misiunea de a interveni complex la lichidarea unui incendiu produs într-un atelier de prelucrare a lemnului de pe strada Traian 1/7 din localitatea Budești a municipiului Chișinău.

Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 13 noiembrie. La fața locului de urgență au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, angajații IGSU au stabilit că arderea are loc într-un rezervor de prelucrare a rumegușului de lemn cu suprafața de 24 m2.

Datorită intervenției operative și eficiente a echipelor de pompieri și salvatori a fost salvat atelierul de prelucrare a lemnului cu suprafața totală de 600 m2. Mai mult, angajații IGSU prin acțiunile exercitate au evitat răspândirea arderii. În urma incendiului produs, administratorul în vârstă de 57 de ani a primit arsuri de gradul II pe față, ulterior acesta a fost preluat de serviciul de asistență medicală urgentă și transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ,,Toma Ciorbă ” din municipiul Chișinău.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
-3,93
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:5,66 m/s
Wed
-1
Thu
-2
Fri
-1
Sat
-0
Sun
1
Arhivă Radio Chișinău