Încă un video cu Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și punga neagră, doar că filmat din alt "unghi"

  • 19 Mai 2020 12:29
Încă un video cu Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și punga neagră, doar că filmat din alt

Deputatul Iurie Renita a dat publicării înca un video în care apare președintele Igor Dodon și Vlad Plahotniuc, doar că din alt "unghi". Videoul are același conținut, în care Igor Dodon primește o pungă, în care ar fi bani, de la fostul lider PD.

„Mi-am asumat o misiune complicată de a prezenta o secvență video cu 3 mari corupți și penali. Am conștientizat perfect că se vor găsi unii politicieni nematurizati și ratați (dar cu stagiu suficient în politică!), unii ONG-iști de serviciu cu veleități academice, unii reprezentanți ai așa-numitei națiuni civice moldovenești, experți cu profunde rădăcini de pe la Moscova și Berlin sau chiar unele persoane foarte apropiate de cei care au fost efectiv implicați în furtul miliardului ca să-mi reproșeze sau să mă suspecteze că aș face parte din gașca criminală a lui Vladimir Plahotniuc”,

„Dacă, în continuare, pe băștinașul de la Sadova și pe alții din gașca lui coruptă îi mistuie atât de mult gândul de unde am făcut rost de această secvență video sau cine mi-a transmis-o, le-aș sugera să-și aducă aminte de batjocura celebră, emanată din gura lui Владимир Владимирович Путин: - "Спросите у Додона!" (întrebați-l pe Dodon!). Nu dispera, Igori Nikolaici, coșmarul tău abia începe!”,  scrie Iurie Reniță pe facebook.

Anterior, Iurie Renita a mai publicat un video în care apare Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov. Igor Dodon a spus ca imaginile sunt trucate și că este o acțiune de răzbunare împotriva sa.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău