Încă un candidat la funcția de primar al municipiul Chișinău

  • 27 Iulie 2023 11:57
Încă un candidat la funcția de primar al municipiul Chișinău

Fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a fost desemnat candidatul Partidului Social Democrat European pentru funcția de primar al municipiul Chișinău. Anunțul a fost făcut joi în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

Liderul PSDE, Ion Sula, a declarat că Vadim Brînzaniuc este președintele organizației municipale a partidului, dar și vicepreședinte al formațiunii. „Are o experiență destul de bogată în administrarea publică locală. Domnia sa este un viitor primar bun și sunt sigur, împreună cu colegii, că este cea mai potrivită candidatură din partea Partidului Social Democrat European”, a notat Ion Sula.

La rândul său, Vadim Brînzaniuc a declarat că echipa sa este conștientă de responsabilitatea care le revine, pentru că își doresc să vină în fața cetățenilor cu o ofertă politică și administrativă serioasă, să pună împreună bazele unei dezvoltări rapide și durabile a capitalei. 

Până în prezent, patru formațiuni și-au prezentat candidații pentru funcția de primar general al capitalei. Partidul Acțiune și Solidaritate l-a prezentat în calitate de candidat pe deputatul Lilian Carp, vicepreședintele PAS; Partidul Platforma Demnitate și Adevăr – pe fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda; Coaliția pentru Unitate și Bunăstare – pe Ion Bulgac, președintele organizației de tineret CUB, iar Partidul Liberal – pe Ion Purice, care este vicepreședinte al formațiunii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău