O a doua companie israeliană va opera zboruri directe Tel Aviv-Chișinău începând cu 1 noiembrie curent

  • 25 Octombrie 2023 16:26
O a doua companie israeliană va opera zboruri directe Tel Aviv-Chișinău începând cu 1 noiembrie curent

O a doua companie israeliană va opera zboruri directe Tel Aviv-Chișinău începând cu 1 noiembrie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de Ambasadorul țării noastre în Statul Israel, Alexandr Roitman, în urma unei întrevederi cu directorul companiei aeriene „IsrAir”, Rami Levi, informează MOLDPRES.

În cadrul întrevederii care a avut loc la sediul companiei „IsrAir”, părțile au remarcat „micșorarea numărului de zboruri directe dintre Tel Aviv și Chișinău din cauza stării de urgență și stării de război în Israel, precum și creșterea semnificativă a prețurilor la biletele avia”.

Totodată, luând în considerare cererea în creștere a cetățenilor moldoveni în vederea deplasării în Republica Moldova, care s-au adresat la misiunea diplomatică, precum și la solicitarea Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel și înțelegerile anterioare, compania „IsrAir” a decis operarea a câte două zboruri pe săptămână pe direcția Tel Aviv-Chișinău, în zilele de miercuri și duminică, la prețuri accesibile, începând cu 1 noiembrie curent.

Primele trei zboruri vor avea loc pe 1 și 5 noiembrie curent. Procurarea biletelor avia, orarul și frecvența curselor pot fi verificate pe pagina web a companiei: https://tinyurl.com/ya3ntshr. Mai multe informații privind cumpărarea biletelor pot fi obținute și la numărul de telefon direct: 0525413413 sau +972-5413413 (din afara Israelului).

Tot astăzi, Ambasadorul țării noastre în Statul Israel, Alexandr Roitman, a avut o întrevedere cu directorul general al companiei aeriene „Arkia”, Gadi Tepper. În urma acesteia, s-a decis că, începând cu 2 noiembrie, compania „Arkia” va opera zboruri directe Tel Aviv – Chișinău, de două ori pe săptămână.

Amintim că, începând cu data de 2 noiembrie, compania israeliana „Arkia” a anunțat că vor fi operate zboruri directe Tel Aviv - Chișinău - Tel Aviv.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău