Înalt oficial de securitate de la Kiev, despre popunerea unui oficial rus de a „desataniza” Ucraina: Armata noastră are exorciști minunați

  • 26 Octombrie 2022 14:21
Înalt oficial de securitate de la Kiev, despre popunerea unui oficial rus de a „desataniza” Ucraina: Armata noastră are exorciști minunați

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională de la Kiev, Oleksi Danilov, a reacționat la declarația unui înalt oficial de securitate de la Moscova privind necesitatea desfășurării unei așa-numite desatanizări a Ucrainei, scrie Rador.

Potrivit lui Danilov, "desatanizarea" trebuie făcută tocmai în rândul membrilor Consiliului de Securitate al Rusiei, care au văzut "sute de secte care activează în Ucraina". "Consiliul de Securitate al lui Putin înseamnă 13 membri, o 'duzină a diavolului'. Deci cine are nevoie de 'desatanizare'? Noi avem exorciști minunați, cu multă practică și experiență. Forțele Armate ale Ucrainei se grăbesc să sară în ajutor!" a scris Oleksi Danilov pe Twitter.

Amintim că Aleksei Pavlov, secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a declarat recent că "sute de secte" ar opera pe teritotiul Ucraina. În acest context, oficialul rus s-a pronunțat în favoarea desfășurării unei "desatanizări" a Ucrainei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău