În week-end, în capitală vor fi desfășurate mai multe activități culturale

  • 25 Iunie 2021 14:06
În week-end, în capitală vor fi desfășurate mai multe activități culturale

La sfârșit de săptămână, în municipiul Chișinău vor fi desfășurate mai multe activități cultural artistice, transmite MOLDPRES.

Conform sursei citate sâmbătă și duminică, pe 26 și 27 iunie, în sectoarele capitalei vor avea loc diverse activități cultural-artistice în aer liber, desfășurate în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii", între orele 11.00-14.00.

Timp de două zile, locuitorii capitalei vor putea între alege între programe de muzică populară, muzică instrumentală, ateliere de creație, concerte prezentate de colectivele de copii, programe de dansuri, expoziții și master-class-uri, recitaluri de poezie.

Totodată, iubitorii tradițiilor locale vor avea ocazia să participe la ateliere de confecționare a coronițelor, expoziții de prezentare a portului popular, master-class-uri de croșetare și confecționare a IEI și se vor bucura de cântece populare moldovenești în contextul marcării sărbătorii „Sânzienilor".

Activitățile sunt organizate de preturile de sector în colaborare cu subdiviziunile de profil ale Primăriei municipiului Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău