În Ucraina a început o nouă etapă a relaxării măsurilor de carantină

  • 01 Iunie 2020 09:16
În Ucraina a început o nouă etapă a relaxării măsurilor de carantină

Ucraina a intrat, luni dimineață, într-o nouă etapă de relaxare a măsurilor de carantină introduse din cauza epidemiei de coronavirus.

Potrivit agenției RBC, această nouă ridicare a restricțiilor vizează activitatea sălilor de fitness, sistemul de învățământ superior și transportul interregional de călători. În Ucraina, decizia finală privind renunțarea la unele dintre măsurile restrictive este luată la nivelul autorităților locale, de către comisiile pentru situații de urgență. Cu toate acestea, pe întreg teritoriul Ucrainei vor rămâne în vigoare anumite reguli, cum ar fi purtarea măștii de protecție, triajul epidemiologic la intrarea în spații închise, distanța fizică și dezinfectarea spațiului de lucru.

Potrivit datelor anunțate duminică seara de autoritățile de la Kiev, în Ucraina au fost înregistrate, în total, 23.672 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 și 708 decese provocate de COVID-19. Pe de altă parte, 9.538 de pacienți s-au vindecat în Ucraina de la începutul epidemiei de coronavirus.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău