În „turneul” său la Moscova, Dodon organizează lansări de carte și concerte pentru moldovenii din Rusia

  • 12 Ianuarie 2017 14:33
În „turneul” său la Moscova, Dodon organizează lansări de carte și concerte pentru moldovenii din Rusia

Președintele Igor Dodon intenționează să se întâlnească, în cadrul vizitei oficiale pe care o va întreprinde la Moscova la începutul săptămânii viitoare, cu studenții Institutului de Stat din Moscova pentru Relații Internaționale (MGIMO) și cu migrații moldoveni ce muncesc în Rusia, relatează INFOTAG, cu referire la surse din administrația prezidențială.

Întâlnirea cu studenții ar urma să se desfășoare pe 18 ianuarie, potrivit unui comunicat plasat pe site-ul MGIMO. Cu această ocazie, urmează să fie lansată o carte privind „istoria Moldovei” precizează INFOTAG.

În aceeași zi, Igor Dodon, însoțit de bașkanul regiunii autonome Găgăuzia, Irina Vlah, ar urma să se întâlnească și cu migranții, cărora le vor oferi un concert în care vor evolua ansamblul găgăuz "Duz-ava" și interpreții Ludmila Tucan și Vitalii Manjul.

Amintim că Igor Dodon merge la Moscova, pe 16-18 ianuarie, în prima sa vizită oficială în calitate de președinte al Republicii Moldova. Cu această ocazie, administrația de la Kremlin a confirmat oficial disponibilitatea lui Vladimir Putin de a se întâlni cu Igor Dodon.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:0 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău