În R. Moldova va apărea un post de televiziune de sport

  • 12 Ianuarie 2022 15:01
În R. Moldova va apărea un post de televiziune de sport

În grila posturilor de televiune din Republica Moldova va apărea un post de televiziune de sport. Consiliul Audiovizualului a aprobat cererea Federației Moldovenești de Fotbal privind eliberea unei licențe de emisie pentru canalul TV „We Sport”, transmite IPN.

În contextul deliberărilor, membrii CA au remarcat că apariția unei surse de informații sportive este binevenită, necesară și multașteptată în spațiul mediatic al Republicii Moldova. „Cred că actuală noastră decizie l-ar bucura nespus de mult pe regretatul Efim Josanu”, a menționat președinta CA, Liliana Vițu-Eșanu, în memoria redutabilului jurnalist sportiv și primului președinte al Comitetului Olimpic din Moldova.

Membrii CA au menționat că viitorul canal TV are toate șansele de a deveni atât o modalitate de propagare a sportului moldovenesc peste hotare, cât și de conectare a publicului la evenimentele sportive de pe mapamond. Activitatea canalului va fi sprijinită de FIFA și UEFA, a menționat Alexandru Grecu, reprezentantulul FMF, dar și de contribuitori interni, inclusiv Moldtelecom.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău