În preajma sediului Judecătoriei Bălți are loc un protest

  • 03 Decembrie 2021 11:55
În preajma sediului Judecătoriei Bălți are loc un protest replicamedia
protest

O acțiune de protest, la care participă câteva sute de oameni are loc, în aceste momente, în preajma sediului Judecătoriei Bălți, unde se examinează cerința CEC de a o exclude din cursa pentru Primăria Bălți pe candida Partidului „Șor”, deputata Marina Tauber.

După mai bine de jumătate de oră, instanța a luat o pauză de oră, urmând să se reunească într-o nouă ședință anunțată pentru ora 12:30 pentru a lua o decizie.

În fața mulțimii adunate, Marina Tauber a declarat că este o onoare să fie primar la Bălți și că nu va ceda nimănui acest oraș. Oamenii adunați au scandat lozinci antiguvernamentale, dar și de susținere a Marinei Tauber.

Înainte de a intra în instanța de la Bălți, Marina Tauber s-a arătat convinsă că judecătoria va lua o decizie favorabilă, deoarece, nu ar fi admis încălcări în campanie.

Amintim că CEC a constatat că Marina Tauber a depășit plafonul maxim de cheltuieli în campania electorală și a cerut instanței anularea înregistrării acesteia în calitate de candidat la funcția de primar de Bălți.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău