În perioada 15 - 16 noiembrie, pe mai multe străzi din capitală va fi suspendat traficul rutier

  • 14 Noiembrie 2021 14:23
În perioada 15 - 16 noiembrie, pe mai multe străzi din capitală va fi suspendat traficul rutier

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 15 - 16 noiembrie, curent, va fi suspendat parțial traficul rutier la intersecția str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. Alexandru cel Bun din zona centrală a capitalei.

Măsura a fost luată în scopul executării de către antreprenorul desemnat de către furnizorul de apă din capitală a lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare, în cadrul proiectului „Reabilitarea utilităților" (pachet II).

De asemenea, în perioada 15 noiembrie - 3 decembrie, curent, va fi restricționat traficul rutier pe str. A. Bernardazzi, tronsonul A. Pușkin, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din str. A. Bernardazzi din sectorul Centru al capitalei.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Primăria Chișinău mizează pe sprijinul instituțiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,74
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Thu
11
Fri
15
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău