În Pakistan, manifestanți violenți au incendiat astăzi două cinematografe din Peshawa

  • 21 Septembrie 2012 12:34
În Pakistan, manifestanți violenți au incendiat astăzi două cinematografe din Peshawa

În Pakistan, manifestanți violenți au incendiat astăzi două cinematografe din Peshawar, nord-vestul țării, în semn de protest față de un film islamofob și difuzarea mai multor caricaturi cu profetul Mahomed

În Pakistan, manifestanți violenți au incendiat astăzi două cinematografe din Peshawar, nord-vestul țării, în semn de protest față de un film islamofob și difuzarea mai multor caricaturi cu profetul Mahomed, informează Agerpres. Misiunile diplomatice occidentale în lumea musulmană sunt închise astăzi, când sunt așteptate manifestații de amploare după rugăciunea tradițională de vineri la musulmani.
Mai multe ambasade occidentale, în special ale Statelor Unite ale Americii, au fost atacate după difuzarea pe internet ale unor fragmente din filmul 'Inocența musulmanilor', realizat în Statele Unite și considerat o blasfemie la adresa islamului. Mii de credincioși musulmani au ieșit în stradă în diferite țări pentru a protesta față de publicarea unor caricaturi cu profetul Mahomed în revista satirică franceză Charlie Hebdo.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău