În februarie, peste 6400 persoane au beneficiat de servicii gratuite prin Programul "Un doctor pentru tine"

  • 02 Martie 2020 19:00
În februarie, peste 6400 persoane au beneficiat de servicii gratuite prin Programul

În perioada 2-6 martie, populația feminină din raionul Ciadâr-Lunga va beneficia de servicii gratuite de screening mamografic prin radiografia digitală, relatează MOLDPRES.

Totodată, în această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice pentru copiii din satele Vărzărești, Valea-Trestieni, Milești și Ciorești ale raionului Nisporeni, au precizat surse de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

La data de 3 martie, echipele mobile de medici urmează să se deplaseze în raionul Dubăsari, pentru a presta servicii de screening prin radiografia pulmonară. Instalația radiologică mobilă va fi amplasată la Centrul de Plasament temporar pentru persoane vârstnice și cu dizabilități din comuna Cocieri.

De asemenea, la 3 martie, echipele de medici cardiologi, endocrinologi, oftalmologi și neurologi vor oferi consultații medicale gratuite populației din Glodeni, Centrele de Sănătate Limbenii Vechi și Sturzovca.

În luna februarie curent, 3551 de locuitori din satele raioanelor Telenești și Criuleni au beneficiat de screening țintit prin radiografia pulmonară și în total 2870 de copii din raionul Orhei au beneficiat de servicii stomatologice.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău