În Chișinău va fi organizat un maraton pentru bicicliști

  • 13 Iunie 2022 16:49
În Chișinău va fi organizat un maraton pentru bicicliști

Bicicliștii și cei pe trotinete sunt invitați să participe pe 19 iunie, începând cu ora 10:00, la maratonul Velo Road Chișinău. Punctul de start este Primăria municipiului Chișinău. Doritorii se pot înscrie la eveniment prin completarea unui formular pe pagina evenimentului, transmite IPN.

Potrivit organizatorilor, traseul este conceput special pentru a vedea cele mai frumoase locuri ale Chișinăului. Participanții la maraton vor porni de la Primăria Chișinău, ulterior se vor deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – strada Mihai Viteazul – Petricani –  Calea Orheiului – Bogdan Voievod – Alecu Russo – Mihail Sadoveanu. Punctul final al maratonului este Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Comunicatorul la Centrul municipal de Tineret Chișinău, Nicoleta Șova, precizează că „scopul evenimentului este de a fortifica ciclismul în rândul cetățenilor. De asemenea, persoanele participante își vor cunoaște mai bine orașul și vor petrece o dimineață de duminică în mișcare. Astfel, promovându-se un mod sănătos de viață”.

Evenimentul este organizat de Centrul municipal de Tineret Chișinău, în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău