La Chișinău a început chestionarea tinerilor cu privire la necesitățile pe care le au

  • 12 Aprilie 11:42
La Chișinău a început chestionarea tinerilor cu privire la necesitățile pe care le au

Centrul Municipal de Tineret Chișinău al Direcției generale educație, tineret și sport, sub egida Primăriei municipiului Chișinău, a lansat procesul de chestionare a tinerilor în cadrul Sondajului Municipal cu privire la identificarea necesităților tinerilor din capitală. Anul acesta vor fi chestionați aproximativ 1 800 de tineri. Întrebările vor viza o gamă largă de subiecte, de la educație și oportunități de dezvoltare personală și profesională, până la preocupările sociale și culturale ale tinerilor, anunță organizația de tineret.

Rezultatele obținute în urma acestui sondaj vor fi prezentate și discutate în cadrul Forumului Municipal al Tinerilor din luna mai. Această platformă de dialog și schimb de idei va oferi oportunitatea autorităților locale și organizațiilor din comunitate să înțeleagă mai bine nevoile și dorințele tinerilor, facilitând astfel dezvoltarea de politici și programe adaptate la cerințele reale ale acestei categorii de vârstă.

Prin participarea activă la sondaj, tinerii din Chișinău au ocazia să își facă auzite vocile și să contribuie la modelarea viitorului comunității lor.

Operatorii sondajului vor fi îmbrăcați în vestă cu inscripția „voluntar” și vor avea ecuson cu „Operator Municipal”. Dacă se apropie de dvs un operator municipal, organizatorii vă îndeamnă să fiți receptivi. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău