În Capitală se circulă cu dificultate din cauza ninsorii, formându-se ambuteiaje

  • 19 Noiembrie 2018 08:25
În Capitală se circulă cu dificultate din cauza ninsorii, formându-se ambuteiaje

La această oră se circulă cu dificultate în Chișinău, formându-se ambuteiaje pe distanțe mari din cauza condițiilor meteorologice.

Astfel, mai multe străzi sunt acoperite cu zăpadă, fără a fi utilizat mateialul derapant. De asemenea, locuitorii susțin că transportul public nu circulă conform programului, iar troleibuzele și microbuzele sunt arhipline. 

Potrivit serviciului InfoTrafic al INP, în această dimineață au avut loc trei accidente. În același timp, se atestă flux majorat de transport pe mai multe străzi și la mai multe intersecții cu sens giratoriu din sectoarele Buiucani, Centru și Râșcani. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează conducătorii auto să iasă în trafic doar după ce  mijloacele de transport sunt echipate cu pneuri de iarnă. Mai mult, salvatorii îndemnă șoferii să țină în portbagajul mașinii o lopată, nisip și lanțuri.

Totodată, recomandă ca bateria telefonului mobil să fie încărcată, iar în caz de situații de risc persoanele să poată apela de urgență Serviciul 112. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău