În atenția moldovenilor care călătoresc în Israel

  • 06 Ianuarie 2022 14:49
În atenția moldovenilor care călătoresc în Israel

Intrarea cetățenilor străini, inclusiv moldoveni, vaccinați sau recuperați de COVID-19, în Israel, se va face, începând cu 9 ianuarie, cu condiția completării în prealabil a unui formular online, a efectuării unui test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea la zbor, a unui test PCR pe sensul de intrare în Israel, urmată de izolare timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului. Prevederile sunt valabile pentru toate țările care au cod „portocaliu” de transmitere a virusului, transmite IPN.

Ambasada Republicii Moldova în Israel precizează că cetățeniilor străini nevaccinați sau nerecuperați nu li se va permite intrarea în Israel. Și cetățenilor din țările cu statut „roșu”, cu excepția celor a căror intrare a fost aprobată de Comitetul pentru excepții, nu vor avea voie să intre în Israel.

Cetățenii străini care sunt rezidenți permanenți ai Statului Israel sau deținători de vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 și B1, B3, B4 și sunt complet vaccinați pot solicita revenirea în Israel din călătoria lor în străinătate depunând o cerere online cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:3,09 m/s
Sat
26
Sun
26
Mon
25
Tue
26
Wed
27
Arhivă Radio Chișinău