În atenția consumatorilor! Datele de pe contorul de gaz pot fi expediate și prin Viber

  • 23 Aprilie 2020 18:58
În atenția consumatorilor! Datele de pe contorul de gaz pot fi expediate și prin Viber

Datele de pe contorul de gaz natural pot fi expediate începând de astăzi, 23 aprilie, și prin intermediul aplicației Viber ChatBot.

Potrivit SA „Moldovagaz”, pentru a folosi această opțiune, consumatorul urmează să scaneze QR-codul în cazul smartphonurilor și tabletelor, sau să acceseze linkul în cazul folosirii versiunii Viber pentru calculatoare tip desktop, la acest link: viber://pa?chatURI=indici-consum-moldovagaz.

Ulterior, în interfața aplicației este necesar de apăsat butonul „Register”, care se află la sfârșitul textului de salut. Pasul următor aste alegerea limbii preferate, precum și introducerea contului personal, care poate fi găsit în orice factură de gaze naturale a consumatorului. Astfel, procesul de înregistrare este finalizat.

Pentru expedierea datelor curente de consum este necesar de apăsat „Trimite indicii contorului”, de completat forma care se va deschide și de urmat îndrumările ce apar. Aplicația permite consumatorului să verifice și istoricul de expediere a datelor din momentul înregistrării.

Indicii contorului pot fi transmiși și prin intermediul www.moldovagaz.md atât in caseta vizuală dedicată în rubrica „Consumatori”, cât și în cadrul procedurii de achitare a facturii prin site-ul SA „Moldovagaz”. Încă o opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale.

Menționăm că perioada de citire și primire a datelor începe la data de 25 a fiecărei luni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău