În atenția absolvenților care vor să studieze în România! Programul „Târgului Universităților” - eveniment care oferă informații utile despre admitere

  • 01 Iulie 2020 15:24
În atenția absolvenților care vor să studieze în România! Programul „Târgului Universităților”  - eveniment care oferă informații utile despre admitere

Anul acesta se lansează o nouă ediție a evenimentului "Târgul Universităților" prin intermediul căruia voluntarii Federației Tinerilor Români de Pretutindenivor (FTPR) oferi viitorilor elevi și studenți informații privind procesul de admitere atât la licee/colegii, cât și la universitățile din România.

Potrivit unui comunicat al FTPR, evenimentul se va desfășura în mediul on-line prin intermediul unor sesiuni live prin care voluntarii o să le ofere viitorilor boboci informația necesară și încredere în viitoarele lor alegeri.

Prima sesiune live din cadrul „Târgului Universităților” va avea loc pe 4 iulie la ora 14:00 împreună cu membrii din Biroul de Conducere și voluntarii din FTRP - Federația Tinerilor Români de Pretutindeni.

Programul integral al evenimentului:

Pe data de 6 iulie, la ora 11:00 va fi o întâlnire live cu ATRAG Iași - Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor. La ora 14:00 va fi o întâlnire live cu Asociația Studenților Basarabeni din Petroșani - ASBP. La ora 17:00 va fi o întâlnire live cu Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov.

Pe data de 7 iulie, la ora 10:00 va fi o întâlnire live cu CTB Constanța. La ora 14:00 va fi o întâlnire live cu Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia -GIRB. La ora 17:00 va fi o intâlnire live cu Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni.

Pe data de 8 iulie, la ora 10:00 va fi o întâlnire live cu Asociația Tinerilor Basarabeni Mureș - ATBM. La ora 14:00 va fi o întâlnire live cu Organizația Tinerilor Basarabeni din Sibiu. La ora 17:00 va fi o întâlnire live cu Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca.

Pe data de 9 iulie, la ora 14:00 va fi o întâlnire cu Asociația pentru Românii de Pretutindeni „Inițiativa”. La ora 17:00 va fi o întâlnire cu GITB Bacau.

La acest eveniment, voluntarii vor fi receptivi și vă vor oferi informații atât despre procesul de admitere, cât și despre oraș/cămin etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău