În anumite locuri publice din capitală va fi limitat accesul persoanelor

  • 21 Noiembrie 13:29
În anumite locuri publice din capitală va fi limitat accesul persoanelor

În perioada 21 noiembrie,ora 12:00 – 22 noiembrie ora 16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, anunță primăria Chișinău.

Măsura este luată de poliție în contextul desfășurării Reuniunii Miniștrilor Afacerilor Externe a statelor membre ale Inițiativei Centrale Europene, la care vor participa Înalți Oficiali și reprezentanți ai statelor și organizațiilor internaționale din 20 de țări. Delegațiile oficiale vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.    

În aceste condiții, pe 21 și 22 noiembrie, în intervalul orelor 12:00 - 16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Totodată, conducătorii auto  sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
-0,04
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Tue
2
Wed
4
Thu
7
Fri
1
Sat
0
Arhivă Radio Chișinău