În 2021, fiecare a zecea întrevedere a deputaților s-a desfășurat în regim online

  • 13 Ianuarie 2022 11:00
În 2021, fiecare a zecea întrevedere a deputaților s-a desfășurat în regim online

La Parlamentul Republicii Moldova, de la începutul legislaturii a XI-a, au avut loc 205 întrevederi ale deputaților cu oficialii străini. Din numărul total al acestora, 21, sau aproape fiecare a zecea, s-a desfășurat în regim online, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor secretariatului Parlamentului, în aceeași perioadă, deputații au participat la 102 reuniuni organizate în format online, scrie MOLDPRES.

Totodată, în ultimul trimestru al anului trecut, deputații și angajații Secretariatului au fost delegați să participe la 17 deplasări în străinătate.

Printre deplasările peste hotare, se numără participarea la Sesiunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la cea de-a VII-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și Republicii Polone, la a 53-a Sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a CSI.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a efectuat două vizite în străinătate, în ultimul trimestru al anului 2021. Șeful Legislativului a participat la Conferința Europeană a Președinților de Parlamente ale Statelor membre ale Consiliului Europei. Iar în perioada 28-30 noiembrie, Igor Grosu s-a aflat într-o vizită de lucru la Parlamentul European.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău