Imagini dezolante în Beirut după o nouă explozie - cea de-a a doua care zguduie orașul în ultimele două luni

  • 10 Octombrie 2020 12:28
Imagini dezolante în Beirut după o nouă explozie - cea de-a a doua care zguduie orașul în ultimele două luni

O nouă explozie a zguduit vineri seară capitala Libaneză la două luni de la cea care a devastat portul Beirut, a ucis sute de oameni și a distrus zeci de proprietăți și clădiri. Imaginile din Beirut după noua explozie sunt dezolante - mașini distruse de bucăți de zid sau tencuială, pompieri care se străduiesc să scoată oameni din case și flăcări care mistuie clădiri și mașini, transmite DIGI24.ro.

Potrivit sursei citate, capitala Libanului a fost scena unei noi explozii vineri seară, la două luni de la cea care a distrus portul Beirut. Un rezervor de combustibil amplasat într-un cartier dens populat a sărit în aer. Cel puțin patru oameni au murit în urma deflagrației, mulți alții sunt răniți. Suflul exploziei a fost atât de violent, încât a provocat pagube majore clădirilor din preajmă.

Rezervorul plin cu motorină era folosit de o brutărie.

Incidentul are loc la două luni de la explozia devastatoare din portul Beirut. În 4 august,  2.750 de tone de nitrat de amoniu au sărit în aer în urma unui incendiu declanșat accidental. În urma deflagrației, peste 190 de oameni au murit și alți 6.000 au fost răniți.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău