Ilan Șor a angajat două firme din Londra ca să-l aprere în dosarul BEM

  • 07 Iunie 2017 11:53
Ilan Șor a angajat două firme din Londra ca să-l aprere în dosarul BEM

Primarul de Orhei Ilan Șor a angajat două companii internaționale pentru a-și apăra reputația. Este vorba despre firma de avocatura „Byrne & Partners” cu sediul în Londra și compania „DRD Partnership”.

Anunțul a fost făcut astăzi de avocații Denis Ulanov și Iulian Balan, care reprezintă interesele lui Ilan Șor timp de mai mult de doi ani, scrie moldova.org.

Iulian Balan a menționat că “Ilan Șor a decis să acționeze pentru a-și apăra, păstra și proteja reputația sa, deoarece actualmente există impedimente semnificative în capacitatea sa de a exercita funcția de primar și de a duce o viață normală”.

La rândul său, Denis Ulanov a spus că clientul său nu a fost “nici arhitectorul, nici beneficiarul real al evenimentelor care au dus la falimentul băncilor”.

“Faptele reale în mare parte încă nu sunt cunoscute în domeniul public, acestea au durat o perioadă mult mai lungă decât cea a activității domnului Șor la BEM, și includ o serie de alte părți, împotriva cărora sunt deja emise decizii ale instanței din Moldova, iar numele lor trebuie să fie dezvăluite”, a spus Ulanov.

Partenerii care vor conduce acțiunile pentru protecția reputației domnului Șor la nivel internațional, sunt: ​​ Yvonne Jefferies și specialist criminalist, Partener, Michael Potts.

Compania Byrne & Partners va fi asistată de compania DRD Partnership. DRD Partnership – este o companie cunoscută, în special, prin apărarea clienților împotriva exproprierilor sponsorizate de stat în țările din fosta Uniune Sovietică și Africa, împotriva unor subiecți ostili care acționează în vederea subminării reputației persoanelor de rang înalt, prin utilizarea unor informații înșelătoare și inexacte pentru promovarea intereselor lor de afaceri.

DRD Partnership este cunoscută pentru activitatea sa în sprijinul conducerii companiei Yukos și a acționarilor săi împotriva exproprierii sponsorizate de stat. Echipa va fi condusă de către Claire Davidson.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina credinței
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Mon
22
Tue
22
Wed
25
Thu
20
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău