Igor Grosu: Vom avea primele întrevederi privind semnarea unui pact în care spunem clar cine este inamicul politic comun

  • 12 Februarie 2020 13:00
Igor Grosu: Vom avea primele întrevederi privind semnarea unui pact în care spunem clar cine este inamicul politic comun

Liderii PAS, PPDA, PLDM, Mișcării Politice Unirea și PUN vor avea în zilele următoare primele întrevederi în vederea semnării unui pact de neagresiune pentru alegerile prezidențiale din toamnă, a comunicat pentru Radio Chișinău secretarul general al PAS, Igor Grosu.

El a menționat că s-a discutat deja în privința unui atare pact cu unul din liderii Mișcării Unirea, Dorin Chirtoacă, iar altor trei forțe politice – PLDM, PPDA și Pun le-a fost transmis proiectul documentului.

„Este un pact de neagresiune în care spunem foarte clar că inamicul politic comun este Igor Dodon. În zilele următoare o să facem runda de întrevederi, întâlniri cu liderii partidelor menționate”, a declarat Igor Grosu.

Amintim că astăzi și Mișcarea Politică Unirea, formată din cinci partide extraparlamentare care militează pentru Unirea Rep. Moldova cu România, a invitat partidele unioniste și de dreapta la discuții pentru a elabora o strategie comună care le-ar permite victoria la alegerile prezidențiale, dar și să convină în privința unui pact de neagresiune.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău