Igor Grosu, după întrevederea cu Ludovic Orban: Această relație de prietenie dintre statele noastre generează beneficii concrete pentru cetățeni

  • 01 Septembrie 2021 13:22
Igor Grosu, după întrevederea cu Ludovic Orban: Această relație de prietenie dintre statele noastre generează beneficii concrete pentru cetățeni

Șeful Legislativului, Igor Grosu, aflat într-o vizită la București, a avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, în cadrul căreia i-a mulțumit „pentru implicare și sprijinul acordat de-a lungul timpului”.

„În această dimineață m-am bucurat să-l revăd la București pe președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, Ludovic Orban. Această relație de prietenie dintre statele noastre generează beneficii concrete pentru cetățeni și ne ajută în continuare să luptăm pentru un viitor mai bun.
Am convenit să reanimăm relațiile la nivel interparlamentar pe mai multe domenii, iar o primă dovadă sunt întrevederile colegilor mei cu conducerea Comisiilor parlamentare omoloage din camera deputaților.
Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituții fundamentale vor atinge cel mai înalt grad de cooperare de la Independență încoace”, se arată într-un mesaj postat de Igor Grosu pe Facebook. 
 
Menționăm că Igor Grosu efectuează o vizită oficială la București, la invitația președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ludovic Orban. El va participa la ceremonia de deschidere a lucrărilor Celei de-a doua sesiuni a Camerei Deputaților. De asemenea, Igor Grosu va avea întrevederi cu președintele României, Klaus Iohannis și cu președinta Senatului României, Anca Dragu. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:4,63 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău