Igor Grosu, despre decizia companiei aeriene de a relua zborurile spre Moscova: „E o minciună lansată pentru a crea tensiuni"

  • 10 Septembrie 2022 09:31
Igor Grosu, despre decizia companiei aeriene de a relua zborurile spre Moscova: „E o minciună lansată pentru a crea tensiuni

Anunțul reluării zborurilor directe între Chișinău și Moscova, care a fost făcut astăzi, este o minciună lansată pentru a crea tensiuni în Republica Moldova, susține Igor Grosu.

„Această minciună și această speculație tot face parte din arsenalul celor care zic că vor să vină acasă. (n.red. deputaților fugari) Este o minciună lansată în spațiul public, ca multe altele, pentru a crea tensiuni. A fost, iarăși, un instrument de manipulare și dezinformare a companiei acestea care este o companie a unor pușcăriabili. Este o știre deliberat, care nu are niciun substrat, care a fost aruncată în spațiul public pentru a crea probleme, lansată de cei care vor să destabilizeze Republica Moldova", a declarat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii "Punctul pe AZi" de la TVR Moldova.

Amintim că astăzi compania aeriană AirMoldova a anunțat că zborurile directe între Chișinău și Moscova vor fi reluate, din întâi octombrie. Se vrea restabilirea traficului aerian chiar dacă majoritatea țărilor europene nu mai au curse spre Rusia, în contextul sancțiunilor generate de invazia din Ucraina.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău