Igor Grosu a avut o întrevedere cu Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean

  • 18 Octombrie 2023 12:13
Igor Grosu a avut o întrevedere cu Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean

România este alături de Republica Moldova și va continua să susțină parcursul nostru european. Mesajul a fost transmis de către Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean, în cadrul unei întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite Serviciul de presă al legislativului.

Oficialii au discutat despre proiectele de viitor ale guvernării care prevăd o dezvoltare economică susținută a țării, reforma justiției și implementarea reformelor care să ducă la îndeplinirea proiectului de țară – aderarea Republicii Moldova la UE până în 2030.

România, alături de Germania și Franța sunt fondatorii Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, o inițiativă care ne-a ajutat enorm în gestionarea riscurilor, crizelor multiple și provocărilor ce au apărut în urma agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Alături de prietenii noștri, ne consolidăm securitatea energetică, votăm legi care să fie atractive pentru investitori, întărim instituțiile statului pentru o Moldovă Europeană prosperă și sigură”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău