Igor Dodon va avea întrevederi cu oficialități europene de prim rang la Bruxelles

  • 07 Februarie 2017 08:07
Igor Dodon va avea întrevederi cu oficialități europene de prim rang la Bruxelles

Președintele Igor Dodon va avea marți, 7 februarie, la Bruxelles întrevederi cu oficialități europene de prim rang.

După cum a transmis în ajun administrația prezidențială, Igor Dodon se va întâlni cu Președintele Consiliului European Donald Tusk,  Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Federica Mogherini, Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Junker și Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg.

Pe contul său de Facebook, Igor Dodon anunță că în seara zilei de astăzi este dispus să se întâlnească și cu reprezentanții diasporei.

Amintim că acum 5 zile, diaspora din Belgia, Olanda și Luxemburg i-a solicitat șefului statului o întrevedere la Bruxelles, în perioada în care se va afla în vizită. Într-o scrisoare deschisă, reprezentanții diasporei din spațiul Benelux își arată speranța că șeful statului, după ce s-a întâlnit cu conaționalii noștri la Moscova, va fi disponibil să participe la o întrevedere similară și la Bruxelles,

Anterior, în timpul vizitei sale la Moscova, Igor Dodon s-a pronunțat pentru  denunțarea Acordului de asociere și apropierea Republicii Moldova de Uniunea Eurasiatică.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău