Igor Dodon susține că își dorește ca această majoritate parlamentară să își continue activitatea, însă „lucrurile se pot schimba” săptămâna viitoare

  • 03 Noiembrie 2019 14:28
Igor Dodon susține că își dorește ca această majoritate parlamentară să își continue activitatea, însă „lucrurile se pot schimba” săptămâna viitoare

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a admis, duminică, că există riscul ca actuala coaliție de guvernare să piardă susținerea în Parlament și, implicit, guvernul condus de Maia Sandu să cadă, ca urmare a faptului că unii dintre parteneri "au trecut niște limite", scrie Agerpres.

Dodon a declarat că o decizie privind ruperea coaliției de guvernare va fi adoptată săptămâna viitoare, în contextul în care democrații din Republica Moldova au depus o moțiune de cenzură împotriva cabinetului Maiei Sandu.

"Eu îmi doresc ca această majoritate parlamentară să își continue activitatea. Noi am susținut acest guvern și trebuie să spunem sincer că din partea noastră, din partea echipei mele, în Parlament, în instituția prezidențială, noi am susținut acest guvern. Lucrurile se pot schimba. Evident că se pot schimba săptămâna viitoare, pentru că s-au trecut niște limite în această campanie electorală din partea unor parteneri", a afirmat Dodon.

Actuala coaliție guvernamentală este formată din Blocul ACUM, al cărui lider este Maia Sandu, și Partidul Socialist din Republica Moldova, al președintelui Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău