Igor Dodon invită ambasadorii acreditați în R.Moldova, iar în următoarele zile va convoca Consiliul Suprem de Securitate

  • 10 Iunie 2019 10:00
Igor Dodon invită ambasadorii acreditați în R.Moldova, iar în următoarele zile va convoca Consiliul Suprem de Securitate

Modificarea componenței Consiliului Suprem de Securitate și convocarea de urgență a acestuia, promulgarea legilor adoptate recent de către deputații PSRM și ai Blocului ACUM, precum și lansarea discuțiilor în parlament privind stabilirea datei alegerilor generale locale sunt principalele obiective trasate de Președinție pentru următoarele zile.

Despre aceasta s-a discutat, astăzi, într-o ședință de lucru prezidată de președintele Igor Dodon la care au participat consilierii și șefii de direcții ai Aparatului Președintelui. 

De asemenea, Igor Dodon a mai anunțat că va invita astăzi corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova la o discuție cu privire la situația actuală din țară. „Am reiterat importanța promulgării legilor adoptate recent de către noua majoritate parlamentară compusă din PSRM și ACUM”, a mai menționat Igor Dodon. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:2,06 m/s
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
11
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău