Igor Dodon, derutat de o întrebare a unei jurnaliste ruse

  • 27 Decembrie 2020 12:22
Igor Dodon, derutat de o întrebare a unei jurnaliste ruse

Aflat la Moscova în vizită, după ce și-a încheiat mandatul, fostul președinte Igor Dodon a fost pus în încurcătură de jurnaliștii ruși care s-au interesat în privința statutului pe care îl are acesta acum.

Deputatul PAS Mihai Popșoi a postat pe contul său de Facebook o scurtă secvență video în care Igor Dodon arată derutat de întrebare și îi răspunde jurnalistei cu o altă întrebare: „Ce aveți în vedere?”.

Sejurul stataliștilor la Moscova, pe lângă, detox și masă de sărbătoare, mai are un scop. Igor Kremlinovici nu este luat în serios de nimeni în propriul partid și are nevoie ca Moscova să potolească avântul lupilor tineri, care sunt gata să-l sfâșie”, a scris deputatul PAS.

Mihai Popșoi a făcut aluzie, în acest sens, la primarul de Chișinău, Ion Ceban, care a promis după alegerile locale din 2019 să se detașeze de politică.

Totodată, comentând episodul cu jurnalista rusă, deputatul mai scrie că, de fapt vizita lui Igor Dodon la Moscova nici n-ar fi fost posibilă acum dacă nu era președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Dacă nu era Zinaida Petrovna, nici măcar această escapadă nu era posibilă. Ea l-a scos în lume la începutul carierei, tot ea îl plimbă la final. Oleacă (fost) președinte, fără stea în frunte, este luat în zeflemea până și de jurnaliștii ruși”, mai scrie Mihai Popșoi pe Facebook.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău