Igor Dodon a participat la ceremoniile comemorative consacrate împlinirii a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial

  • 12 Noiembrie 2018 08:52
Igor Dodon a participat la ceremoniile comemorative consacrate împlinirii a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial

Președintele R.Moldova Igor Dodon a participat duminică, 11 noiembrie, la Paris, la ceremoniile comemorative consacrate împlinirii a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial, la care au luat parte peste 70 de șefi de stat și de guvern.

În cursul după amiezii, Igor Dodon a participat în Capitala franceză și la Forumul Păcii, reuniune inițiată de președintele Franței Emmanuel Macron și la care au fost prezenți mai mulți lideri politici mondiali, printre care cancelarul german Angela Merkel și președintele rus Vladimir Putin, dar nu și cel american Donald Trump.

Igor Dodon a discutat, într-o atmosferă informală, cu mai mulți șefi de stat și de guvern, potrivi site-ului Președinției de la Chișinău, care publică, în acest sens, câteva poze de la dineul oficial.  

Totodată, pe contul său de Facebook, Igor Dodon anunță că în cadrul Forumului Păcii  a avut o întrevedere cu președintele Austriei Alexander Van der Bellen.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău