ICR Chișinău a oferit premii în cadrul Salonului de Carte pentru Copii și Tineret - ediția a XXI-a

  • 09 Mai 2017 17:43
ICR Chișinău a oferit premii în cadrul Salonului de Carte pentru Copii și Tineret - ediția a XXI-a

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău participă în calitate de co-organizator la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XXI-a, care va avea loc în perioada 11-14 mai 2017. În această calitate, ICR Chișinău susține prezența la Salon a reprezentanților Uniunii Editorilor din România și editurilor „Princeps Multimedia”, „Danaster” și „Axis Libri”.

De asemenea, ICR Chișinău va acorda următoarele premii:

  • Premiul „Ion Creangă” pentru întreaga activitate în domeniul literaturii pentru copii;
  • Premiul „Igor Vieru” pentru întreaga activitate în domeniul ilustrației de carte pentru copii;
  • Premiul „Grigore Vieru” pentru poezia pentru copii.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, ICR Chișinău va organiza expoziția "Ion Creangă și lumea personajelor sale".Vernisajul expoziției este programat pentru data de 11 mai a.c., ora 12.00.

Programul Salonului oferă multiple posibilități vizitatorilor de a cunoaște mai multe edituri din țară și de peste hotare; de a afla informații despre noi titluri importante de carte; de a participa la discuții și întâlniri cu scriitorii, la ateliere de creație, concursuri, întruniri profesionale; de a procura carte la prețuri reduse.

La ediția din acest an participă edituri și distribuitori de carte din Republica Moldova, România, Franța, Germania, China, Italia, Polonia, Federația Rusă, Belarus, Ungaria.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău