Iași: Un microbuz în care se aflau zece persoane din R. Moldova s-a răsturnat la Răducăneni

  • 29 Decembrie 2019 12:04
Iași: Un microbuz în care se aflau zece persoane din R. Moldova s-a răsturnat la Răducăneni

Mai multe echipaje medicale au fost solicitate să intervină, duminică, după ce un microbuz în care se aflau zece persoane din Republica Moldova s-a răsturnat la intrarea în Răducăneni, pe DN 28A.

Potrivit reprezentanților SMURD Iași, pasagerii sunt conștienți și au traumatisme multiple. La fața locului au fost trimise o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de Transport Victime Multiple și ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță.

"Printr-un apel primit la serviciul 112 la, ora 9,13, am fost sesizați că a fost un accident rutier la ieșirea din Răducăneni, în care a fost implicat un microbuz cu 10 persoane. Toate persoanele au ieșit singure din mașină și acuzau dureri ușoare. Până la sosirea echipajelor medicale, una dintre persoanele care se aflau în microbuz a plecat. Niciuna nu a vrut să meargă la spital. Persoanele sunt din Republica Moldova", a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

La fața locului s-au deplasat și echipaje de polițiști. Reprezentanții IPJ Iași au informat că au întocmit dosar penal șoferului microbuzului, acesta fiind acuzat de vătămare corporală pentru că nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile.

"Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 27 ani, care conducea un microbuz pe DN 28A, la intrarea în Răducăneni dinspre Iași, pe fondul neadaptării la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens răsturnându-se ulterior. În cauză a fost întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă", a precizat, pentru AGERPRES, Ioana Bîlea - purtător de cuvânt al IPJ Iași.

 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău