Huawei „a trollat” lansarea iPhone XS oferind cumpărătorilor baterii externe și suc „fără mere”

  • 25 Septembrie 2018 09:27
Huawei „a trollat” lansarea iPhone XS oferind cumpărătorilor baterii externe și suc „fără mere”

iPhone XS și XS Max au ajuns în magazinele din țările prioritare, iar Huawei nu a stat degeaba. Compania a trimis echipe care să participe la lansarea acestor dispozitive, care să ofere celor care au stat la coadă diverse materiale promoționale cu branding Huawei. Într-un fel, compania chineză și-a făcut puțină reclamă, în timp ce a „trollat” compania Apple și pe câțiva dintre fanii acestui brand.

Huawei a mers la cozile pentr iPhone XS cu o caravană pe care scria „Huawei Ju%ce” (Suc Huawei), care promitea să nu aibă deloc urme de „măr” (Apple). Sucul era oferit gratuit celor care stăteau la coadă, alături de posibilitatea de a conecta telefoanele la prizele sale, pentru cei care aveau deja bateria consumată, scrie Go4it.

Huawei „a trollat” lansarea iPhone XS oferind cumpărătorilor baterii externe și suc „fără mere”

În Singapore, Huawei a mers un pas mai departe și a oferit celor care stăteau la coadă, unii dintre ei întinși pe podea, acumulatoare portabile de 10.000 mAh pe care să le folosească pentru încărcarea telefoanelor pe care le au deja, cât și pentru cele pe care urmează să le cumpere. Mesajul de pe cutia acumulatorilor spunea „Here’s a power bank. You’ll need it. Courtesy of Huawei.” (Acesta este un acumulator portabil. Vei avea nevoie de el. Din partea Huawei.).

Aceasta nu este prima dată când Huawei încearcă să își promoveze brandul punându-l în comparație cu altele. La lansările modelelor precedente de top, compania a pus P20, Huawei Mate 10 și P10 în comparație directă cu modelele iPhone ale momentului respectiv, direct în prezentarea oficială. De asemenea, după anunțul oficial iPhone XS, Huawei a publicat pe contul său de Twitter un teaser pentru noul Huawei Mate 20 Pro, care urmează să fie lansat pe 16 octombrie în Londra.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău