HTC lansează U Ultra Saphire, o versiune mai rezistentă a flagship-ului din 2017

  • 21 Martie 2017 11:45
HTC lansează U Ultra Saphire, o versiune mai rezistentă a flagship-ului din 2017

HTC a promis săptămâna trecută un anunț cu prilejul echinocțiului de primăvară, iar mulți se așteptau să afle primele vești despre HTC 11. Se pare însă că momentan compania se concentrează pe promovarea noilor smartphone-uri din seria U, anunțând o dată de lansare pentru o versiune specială a modelului Ultra.

U Ultra este în acest moment cel mai puternic smartphone produs de HTC, fiind echipat cu un display mare, un display secundar, o cameră foto performantă și chipset-ul Snapdragon 821, scrie go4it.ro. Cu toate acestea, se pare că telefonul nu este atât de rezistent precum ne-am aștepta de la un dispozitiv din gama superioară, iar compania lansează acum o variantă realizată aproape în totalitate din safir.

Această veste nu este tocmai nouă, întrucât compania a confirmat existența acesteia încă de la lansarea din luna ianuarie, însă abia acum știm când va putea fi cumpărat modelul de top din gama HTC U. Fanii brandului din Taiwan vor putea cumpăra HTC U Ultra din safir începând cu data de 28 martie, în toate cele patru culori: albastru, negru, roz și alb. Acest model vine echipat din fabrică cu 128 GB spațiu de stocare, iar cei care cumpără telefonul la lansare vor primi și o husă din piele în valoare de 100 de dolari. Prețul noului U Ultra Saphire este de 28.900 NT$ (dolari taiwanezi), echivalent cu 945 dolari americani.

Lansarea lui HTC 11 va întârzia mai mult se pare, motivul fiind lipsa disponibilității noului chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm. Reprezentanții companiei au declarat în trecut că noul model flagship va fi anunțat imediat ce noile procesoare vor ajunge pe piață.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău