HTC ar putea lansa un smartphone inedit, prevăzut cu senzori de presiune pe lateralul carcasei

  • 20 Aprilie 2017 17:30
HTC ar putea lansa un smartphone inedit, prevăzut cu senzori de presiune pe lateralul carcasei

Dezvoltat sub numele de cod „Ocean”, următorul smartphone high-end de la HTC pare să includă o nouă modalitate inedită de a interacționa cu interfața Android și aplicațiile instalate, folosind o rețea de senzori dispuși pe lateralul carcasei.

Invitația la evenimentul de lansare fixat pentru data de 16 mai 2017 nu oferă prea multe indicii, exceptând sloganul "Squeeze for the Brilliant U" și un pliant în care poate fi întrezărit conturul noului smartphone, scrie Go4it.

Potrivit informațiilor rămase deocamdată la rang de zvon, HTC U folosește senzori de presiune pentru a interpreta poziția degetelor pe rama laterală și forța cu care strângem în palme carcasa telefonului, asociind anumite gesturi cu aplicarea unor comenzi. Noua funcție ar urma să poarte numele Sense Touch.

Cât despre hardware-ul oferit, lista neoficială cu specificații descrie noul HTC U drept un smartphone cu ecran QHD de 5.5”, motorizat de chipsetul Snapdragon 835 și ajutat cu 4GB sau 6GB memorie RAM (în funcție de versiune). Opțiunile pentru spațiu de stocare ar urma să includă 64GB și 128 GB memorie internă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău