HOROSCOP 24 februarie. Ce zodie își întâlnește perechea, de Dragobete

  • 24 Februarie 2016 09:25
HOROSCOP 24 februarie. Ce zodie își întâlnește perechea, de Dragobete

Berbec – Putin cam accentuat astazi spiritul autocritic ! Planetele va rasfata si lucrurile va merg bine,dar uite ca tocmai acum va gasiti singuri nod in papura.Taur – V-ati straduit sa actionati corect si ponderat intr-un conflict ,de aceea fiti increzator in evolutia situatiei.Principiul dreptatii se va manifesta negresit !Gemeni – Dati semne de oboseala in relatia cu cineva foarte…

Berbec – Putin cam accentuat astazi spiritul autocritic ! Planetele va rasfata si lucrurile va merg bine,dar uite ca tocmai acum va gasiti singuri nod in papura.

Taur – V-ati straduit sa actionati corect si ponderat intr-un conflict ,de aceea fiti increzator in evolutia situatiei.Principiul dreptatii se va manifesta negresit !

Gemeni – Dati semne de oboseala in relatia cu cineva foarte apropiat.Sanatatea va ea si ea putin afectata pe fondul eforturilor de a salva macar aparentele.

Rac – S-ar putea sa intrati intr-o perioada jenanta financiar,pentru ca nu ati apreciat just urmarile unor cheltuieli.Nu dramatizati,puteti intelege prin acest moment cum functioneaza energia banilor.

Leu – Sunteti extrem de preocupati sa obtineti o imagine favorabila .Cuceririle usoare nu sunt insa de durata,asa ca recomandarea ar fi sa plusati prin calitatile profunde si nu prin artificii de moment.

Fecioara – S-ar putea sa trebuiasca sa dati socoteala pentru niste hotarari luate de unuii singuri fara a avea si caderea s-o faceti.Desi deciziile au fost corecte,nu e indicat sa desconsiderati rolul celorlalti parteneri.

Balanta – Stresul unui examen sau o confirmare care intarzie va epuizeaza astazi energia.Incercati sa va refaceti acasa cu ceva bun si cu multa liniste.

Scorpion – Aveti sentimentul ca sunteti la discretia suisurilor si coborasurilor vietii.Dar cine nu este ? Senzatia de autocontrol se poate dobandi ,paradoxal,tocmai acceptand acest adevar cu seninatate.

Sagetator – Treceti printr-o experienta al carei sens este acela de a intelege ca prea prea multa comoditate e imobilizanta si sfarseste prin a va distruge in timp.Indiferent ca e fizica,psihica sau intelectuala.

Capricorn – Incep sa se vada primele rezultate ale unui efort concentrat pe ingrijirea sanatatii.Nu va lasati sustras de la disciplina careia va conformati.

Varsator – Ziua are pentru voi un aspect pasional in toate privintele si in ambele sensuri,atat bun cat si …rau.Prin aceasta trebuie sa intelegi ca veti actiona excesiv emotional.Maine insa,culorile tari se vor mai estompa ,iar pulsul vostru va reveni si el la normal.

Pesti – Horoscopul vostru este aspectat splendid astazi :constiinta puterii personale va euforizeaza la maxim si va ajuta sa va manifestati cu dezinvoltora si gratie in tot.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău