HiSky, gata de zbor. AAC a semnat toate actele necesare

  • 26 Mai 2020 13:58
HiSky, gata de zbor. AAC a semnat toate actele necesare

Compania aeriană HiSky este pregătită pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie. Partenerul său - operatorul aerian român Cobrex Trans, a primit autorizație de zbor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Actul a fost emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe data de 7 aprilie, anul curent, transmite IPN cu referire la un comunicat HiSky.

„Ne bucurăm că toate etapele au fost trecute cu succes și că putem să ne luăm zborul. Am reușit pentru că am fost corecți față de instituțiile statului, dar și față de călători. Simplul fapt că HiSky este singura companie care returnează banii pentru zborurile anulate din cauza Pandemiei, ne reconfirmă respectul față de pasageri și principiile de care ne conducem, în general”, declară managerul HiSky, Iulian Scorpan.


HiSky și partenerul său - Cobrex Trans vor opera zboruri către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Reamintim că HiSky s-a lansat pe piața aviatică în luna februarie, anul curent. După lansare, Autoritatea Aeronautică Civilă a difuzat câteva comunicate de presă în care afirmă că noul operator nu ar fi depus toate actele necesare pentru a putea opera zboruri de pe Aeroportul Chișinău.

În contextual Pandemiei, autoritățile au anunțat că prelungirea restricțiilor pentru cursele regulate până la data de 30 iunie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău