Hezbollah confirmă moartea liderului Hassan Nasrallah. Șeful armatei israeliene: ”Acesta nu e sfârșitul. Mai avem și alte instrumente”

  • 28 Septembrie 15:00
Hezbollah confirmă moartea liderului Hassan Nasrallah. Șeful armatei israeliene: ”Acesta nu e sfârșitul. Mai avem și alte instrumente”

Șeful armatei israeliene, Herzi Halevi, a avertizat că „acesta nu este sfârșitul”, după ce armata a afirmat că l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, într-un atac efectuat vineri, transmite CNN.

„Acesta nu este sfârșitul setului nostru de instrumente. Ar trebui să fie foarte clar: există și alte instrumente în continuare. Iar mesajul este clar: oricine amenință cetățenii Israelului, vom ști cum să ajungem la el, în nord, în sud și, de asemenea, mai departe”, a declarat Halevi într-un videoclip publicat sâmbătă, potrivit G4Media.

El a adăugat că lovitura de vineri a fost pregătită cu atenție pe o perioadă lungă de timp.

„În cele din urmă, după o lungă perioadă de pregătire, de multe capacități pentru Liban, am început să le punem în aplicare”, a spus el, adăugând că lovitura «a fost efectuată la momentul potrivit, într-un mod foarte precis, iar acum trecem la pregătirea următoarelor lucruri».

El și-a încheiat declarația video spunând că armata israeliană este pregătită „de-a lungul tuturor fronturilor noastre”.

Între timp, Hezbollah a confirmat moartea liderului Hassan Nasrallah în urma loviturilor aeriene ale Israelului asupra Beirutului, scrie BBC.

Citiți și: Armata israeliană susține că l-a eliminat pe liderul Hezbollah. „Hassan Nasrallah nu va mai putea teroriza lumea”

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:5,14 m/s
Sun
18
Mon
17
Tue
16
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău