Guvernul susține că situația este stabilă la Cobasna. „Acele explozii nu s-au confirmat”

  • 27 Aprilie 2022 17:59
Guvernul susține că situația este stabilă la Cobasna. „Acele explozii nu s-au confirmat”

Situația este stabilă la Cobasna susține premierul Natalia Gavriliță. Ea a declarat că exploziile nu s-au confirmat și că nu este clar dacă împușcăturile au fost efectuate pe teritoriul Rep. Moldova. În același timp, Natalia Gavrilița a chemat populația la calm și a îndemnat la informare din surse oficiale.

”După cum a menționat doamna președinte ieri, după ședința Consiliului Suprem de Securitate a statului, vedem anumite acțiuni de escaladare, tensionare a situației din regiunea transnistreană. Condamnăm asemenea acțiuni și chemăm pe toți la calm și pace. Acele explozii nu s-au confirmat. Este vorba despre anumite împușcături, nu este clar unde ele au fost făcute și dacă au fost făcute pe teritoriul Rep. Moldova. De aceea, încă o dată, îndemn toată lumea să se informeze din surse oficiale”

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a admis că se atestă un flux ridicat la punctele de trecere din regiunea separatistă, din cauza exploziilor de la așa numita structură de securitate din Tiraspol și a sărbătorilor pascale.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:78 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău