Guvernul se va întruni în ședință la Edineț

  • 22 Noiembrie 18:40
Guvernul se va întruni în ședință la Edineț

Mâine, 23 noiembrie 2022, ședința Cabinetului de miniștri se va desfășura la Edineț, în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din oraș. Ordinea de zi cuprinde mai multe subiecte, inclusiv decizii de importanță majoră pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova. Imediat după ședință, va urma o conferință de presă, susținută de prim-ministra Natalia Gavrilița.

După care, Natalia Gavrilița va vizita sălile de clasă și laboratorul IT din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și va avea o discuție cu membrii Consiliului elevilor, în incinta bibliotecii școlare, se arată în comunicat.

În cadrul vizitei, șefa Executivului va mai participa la evenimentul de finalizare a proiectului finanțat de UE - „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”. 

După-amiază, prim-ministra va fi prezentă la ceremonia de livrare a echipamentului performant pentru maternitatea de la Spitalul raional Edineț, oferit de UNFPA Moldova - Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Guvernului SUA. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
0,52
Burniță de intensitate joasă
Umiditate:99 %
Vint:5,14 m/s
Sun
1
Mon
-1
Tue
-0
Wed
1
Thu
4
Arhivă Radio Chișinău