Guvernul se întrunește în prima ședință din acest an. Ce subiecte vor fi examinate

  • 09 Ianuarie 19:02
Guvernul se întrunește în prima ședință din acest an. Ce subiecte vor fi examinate

Cabinetul de miniștri urmează să se întrunească miercuri în prima ședință din acest an. Pe ordinea de zi, deocamdată, sunt introduse 7 chestiuni, transmite IPN.

Prima chestiune pe ordinea de zi este cea cu privire la resursele umane. De asemenea, Guvernul urmează să examineze un proiect cu privire la facilitarea activității mediului de afaceri.

Un alt proiect ce urmează să fie examinat este cel pentru modificarea Legii cu privire la regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă. De asemenea, va fi examinată o inițiativă ce vizează Registrul național al calificărilor, dar și un proiect cu privire la aprobarea Conceptului Sistemului informațional de management în învățământul superior.

Pe ordinea de zi a ședinței se mai regăsește un proiect cu privire la aplicația guvernamentală integrată a serviciilor electronice EVO, dar și proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de introducere și, după caz, de excludere a subiecților subvenționării în/din Lista de interdicție a subiecților subvenționării.

Ședința cabinetului de miniștri din 10 ianuarie este programată pentru ora 10.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,09 m/s
Mon
17
Tue
19
Wed
16
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău