Guvernul Republicii Moldova a deschis Cartea de Condoleanțe electronică în semn de respect și recunoștință pentru Mircea Snegur

  • 16 Septembrie 2023 12:05
Guvernul Republicii Moldova a deschis Cartea de Condoleanțe electronică în semn de respect și recunoștință pentru Mircea Snegur

Guvernul Republicii Moldova informează că, în semn de respect și recunoștință pentru primul Președinte al țării noastre, domnul Mircea Snegur, a fost deschisă Cartea de Condoleanțe electronică.

Președintele Mircea Snegur, o personalitate marcantă în istoria națională, a jucat un rol pivotant în consolidarea statalității, independenței și suveranității Republicii Moldova. Cu acest prilej, vă invităm să vă alăturați în a aduce un omagiu demn primului Președinte al țării noastre, arată un comunicat al Guvernului Republicii Moldova.
 
Cartea de Condoleanțe va fi accesibilă pe site-ul oficial al Guvernului: https://www.gov.md/mesaje. Fiecare cetățean este invitat să își exprime compasiunea, recunoștința sau să împărtășească gânduri și amintiri valoroase legate de mandatul primului Președinte al Republicii Moldova.

De asemenea, o Carte de Condoleanțe este deschisă și la Palatul Republicii. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
9,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Thu
8
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
6
Arhivă Radio Chișinău